osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum sen konuştukça batıyorsun. google ne diyecek "bu linkwheel türkiyede yeni gelişiyor, bunlara biraz zaman vereyim" mi?

ne dediğim şekilde yemin edebiliyorsun.
ne linkwheel örneği gösterebiliyorsun.

linkwheel'e yeni deme bilgisizliğine yorum yapmaya bile gerek yok.

dostum insanları kandırmaktan ve kendi konularına 5 yıldız vermekten vazgeçmelisin.

İnançlı birisi olduğunu biliyorum. Şu hadise kulak ver :

"Aldatan bizden değildir"

hürmetler.
Konuştukça batan sensin. hiçbir dayanağın olmadan konuyu karalamaya çalışıyorsun. linkwheel Türkiyeye gelince Türkler için etkili olmuş oluyor. bu nasıl mantık. ben Türkiye'de yeni yeni biliniyor diyorum sen ne anlıyorsun. En fazla 1 senelik mevzu Türkiye için.

şimdi de taktın linkwheel e yeni deme, linkwheel eski bir mevzu. sen şuna cevap ver, linkwheel neden zararlı, siteleri neden filtreye sokar. bu yalanları söyleyerek aldatan sensin. ya seonun ne olduğunu bilen bile şu olayı bilir, aldığın 3 - 5 farklı içeriğe sahip domaini birbirine link verdirirsen bile faydası olur. Peki farklı iplerden aynı içerikli sitelerden link verilince mi zararı olacak. akıl sır erdiremiyorum böyle bir düşünceye. sen konuyu iyice mukayase etmeden burada yazıyorsun bunu anladım. peki senin amacın ne bunu da bir açıkla.

Söylediğin hadise uygmayan biri varsa o da sensin. Şu zamana kadar altına imzamı atmadığım, birebir uygulayıp denemediğim hiçbir makaleyi bilgiyi yayınlamam.

Daha linkwheel örneği göster diyorsun. 3 kere dedim itraderlarıma bak diye. ama mesajlarımı bile okumadan cevap yazıyorsun. amacın nasıl olsa sadece karalamak.