osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanlar senden mi bişeyler öğreniyorlar inanmıyorum.
linkwheel'e yeni nasıl diyebiliyorsun.

Al dostum 2005 - 2007 arasında indekslenen siteler arasında biraz gezinme yap.

şu forumda hakaret etmek yasak ama, modası geçmiş taktiklerle milletin çalışmalarını heba etmek serbest öyle mi ?. bilmeden yazıyorsun, hiç mi acımıyorsun insanların emeklerine sen ya, ömründe linkwheel denememişsin gelmişsin 3 tane hit çekeceksin diye makale yazıyorsun.

sanırım bu yapabileceğin kolay bir şey olur.
linkwheel'ini göstermekten daha kolay !
Seo Türkiye'de yeni yeni gelişen bir kavram. son 2 - 3 yıldır hızla gelişmekte. Seo konusunda yabancılardan geride olduğumuz herhalükarda bellidir. Sen kalkmış ingilizce linkwheel makalelerini örnek gösteriyorsun. Türkçe makale gösterebiliyorsan göster. bulamadın tsbi. Türkçe linkwheel makaleleri iki elin parmaklarını geçmez.

Senin yazdığım makaleleri okumadan yorum yazdığını biliyordum da, mesajlarımı da okumadan cevap yazdığını bilmiyordum. kaç kere daha söylemem gerekiyor. bunu uyguladığımı. itraderlarıma bakarak görebilirsin. Filtre konusunda en güvenilir uygulamadır linkwheel çalışması. çünkü paravan site kullanılarak onları set gibi kullanıyorsun ve esas sitenin zarar görmesini engeliyorsun. En basit seo mantığı zayıf 100 siteden link almaktansa güçlü 10 siteden link almak daha iyidir. en azından bunu bil de konuya yorum yaz. sen bunu bile bilmiyorsun. biseydin zaten linkwheel in faydasını herkesten iyi bilirdin. Paravan siteler güçlü domainlerin subdomainlerinden oluştuğu için ve hızla alınan backlinkler bu güçlü domainleri filtreye sokmadığı için en kolay yoldan sağlam paravan site elde etmiş olursunuz. bundan kendi sitenize link verdiğinizde de esas sitenize güçlü link vermiş olursunuz ve linkwheeli uygularsınız.

Siz seodan anlamadığınız gibi linkwheel konusunda da bir bilginiz yok. anca atıp tutuyorsunuz. linkwheelin neden faydalı olmadığını neden zararlı olduğunu söyleyin o zaman. Onca yerli ve yabancı makale okudum. bir tek sizden böyle bir cevap alıyorum. millet filtreden çıkmak için linkwheel uygular sen filtreye girersin diyorsun. Bu nasıl bir seo bilgisi.