arkadaşım alacak olduğun şey para cüzdanı ama icerde o da var 20tl karşılığında sana iğne iplik krem ayakkabı boyası permatik bir kaç şey daha var onlardan oluşan paket verecekler sabun bile

ama dersen ki ben özel traş takımımı getirecem al iç çamaşırdan problem yaşarsan kaşıntı gibi bi hassasiyetin varsa dışardan al eşofman askeriyeden veriyorlar gerek yok sana onları giyindirmiyorlar askeriyenin verdiğini kullanacaksın 2 takım yatarken giyeceğin mavi pijama takımı veriyorlar çorabı iç çamaşırı verirler fazla fazla zaten acemiliğinde ne kadar banyo yapabilirsin ki en fazla hafta da 2 kere spor ayakkabını veriyorlar terliğini veriyorlar yalandan yere dışardan terlik de alma kilit al sivilleri getirdiğin bavula koyarsın + olarak 2 tane bavul verirler elbise verirken onları da kilitlemek icin dolablar acemide acıktır kapatamazsın gezerler şansın varsa icinden kimse birşey almaz zaten askeriyede calma işi yok yer değiştirme var

yanına bol miktarda BOZUK PARA AL ptt ve benim birliğimde iş bank atmsi vardı ordan cekiyordum paramı hafta sonları bazı yerler spor ediyordu bizim birlikte sabah iştiması hareketler sonra sinema falan aklıma bunlar geliyor şimdilik Allah hayırlı gidip gelmeleri nasip eder inşallah şimdiden iyi teskereler..