gakkos23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kopya çekenlerin sınavı iptal edilip puanlar tekrar hesaplanmalı
ilk yıl 50 alıp ikinci yıl 80 alanında kağıdı değerlendirmeye alınmalı
bu kişiler aşağı yukarı 3-4 bin kişidir tespit edilip memuriyet hakkı sonlandırılmalı
iptal ise kolaycılık olur bir taraftan hakkı yenildiği için iptal isteyenler,bir taraftanda hakkıyla sınavı kazananların hakkı var

en makul çözüm budur kopyacılar ortaya çıkacak,sınavları iptal edilip puanlar yeniden hesaplanacak

bunu kabul etmeyenlerde sırf bir daha sınava girmek isteyenlerin ve bu işten bir kahramanlık payı çıkarmak isteyenlerdir eminim bu kişiler bir daha sınava girerse yine sonucu hüsran olur eğer o kadar hak hukuka önem veriyorlarsa boş yaygaraları bırakıp sınavı hakkıyla kazananların emeğini boşa götürecek söylemlerden uzak durmalıdırlar.

Kopya çeken sayısı 3-5 kişi olmadığından tek tek tespit edilmesi imkansız venom doğru söylüyor.Adam arkadaşına verdiyse bu ortaya çıkmadıysa bunu anlayamazsınız gibi bir ton örnek türer.Misal kopya çeken sayısı 3bin se anca 300-500 tanesine ulaşırlar gerisi elden ele dağıtıldığından ulaşılması imkansız.Biz tüm kopya çekenleri iptal ettik deselerde buna kimse inanmaz ve düşün senin puanının üstünde kopya çekmiş 1000 kişi var bu seni gitceği yere girememene sebep olur.Benim kpss ile alakam yok ama venomunda yazdıklarını okuyunca dedikleri çok doğru birde o açıdan düşünün.