İMKANSIZDIR hocam o 3.200 kişi sadece en yüksek puanları yapanlar bide bunların daha çok akıllılıp yapıp daha çok yanlış yapanları mutlaka var. tam sayı bulunabilmesi için bu 3.200 kişi tek tek sorguya çekilmeli +bunların vereceği binlerce kişi sorguya çekilmeli biz şunlara şunlara verdik dedikleri böle uzar gider bu sorguda seneye anca biter

Niketim herkes şunlara şunlara verdim demez. ayrıca 30.000 de 3 bin değildir 1 milyonda 3 bindir buda çok komik bi rakamdır bi kişinin eline geçtikten sonra çekirge sürüsü gibi yayılmıştır tam kişi sayısını bulmak imkansızdır bu yüzden ilk somut delilde sınav iptal olur. tıpkı 1999 Öss gibi.
Aaa bak ben bunu niye düşünemedim?
İptal demek, 27.000 kişinin hakkının gasp edilmesidir. Ben sorgu morgu anlamam. İsterse 10 yıl sürsün. Devlet, kimseyi mağdur etmemeli. Gerekirse atamalar yapılsın, soruşturma 1 yıl devam etsin. 1 yıl sonra bu adamlar görevden alınamaz mı?
Varsayımlar üretip, kesin yargıda bulunuyorsunuz. Sorular elden ele nasıl yayılacak? Adam hiç mi korkmaz yakalanmaktan? Yani çerez mi bu? Sağa sola vereceksin. Anasına babasına bile söylemez çoğu kişi. Mışla muşla olacak iş değil. Savcılık 2 kişiyi göz altına aldı, 2'si de serbest. Bu 10 bin $ ifadesi de doğrulanmadı daha. Banka hesaplarından kolayca anlaşılabilecek bir durum halbuki. Kopya olduğuna ben de adım gibi eminim. Ama bu iş çözülebilir. Çözülmeli de.
İptal en saçma yol. Eğer sınav iptal olursa, kopyacılarla kol kola gireriz artık yeni sınava.