Kısaca yazayım dostum.
* Xrummer alan 2 arkadaşımız var programın komplike olmasında dolayı kullanamıyorlar programı.
* Türkçe kaynak yok yararlanabileceğin.
* Ayda 1000 usd garantisini kimse veremez, elle konu açıp ayda 4000 usd kazananda var, xrummer kullanıp HF + FS bir ayda 30.000 usd kazananda var
* Arkadaşlarınla ortak kullanırssan ban yeme durumu olabilir dikkat
* 540 usd program ama tüm modüllerle (capcha,vs) 1000 usd ye geliyor artı
hrefer için yıllık 1000 usd lisans ücreti ödemen lazım.
* Demoyu dene tabi.
Umarım kısa ve öz olarak cevaplayabilmişimdir.
- Programın tüm komplike yanlarını öğrenmek için ingilizce yönergelerini, help dökümanlarını iyice anlamak mı gerekir?
-Benim istediğim her gün elle konu açmakla uğraşmamak.İstediğim her foruma istediğim postu kasabilmek.İşi otomatikleştirmek,basitleştirmek.Bunun için de xrumer ya da forum poster ikisinden birini satın almak istiyorum.
-İlk başta sadece ben kullanacağım programın parasını çıkartana kadar.Sonra zaten herkes kendine alsın değil mi?
- sitesinde hrefer aylık 10 dolar deniyor.Bunun dışında site listesi vs. de var o da
http://xrumer-seo.com/category/xrumer-link-databases/ 50 dolar deniyor.Yani sitesinde 540 + 10 deniyor kandırıyor olabilirler mi ucuz gözüksün diye?
Xrumer server ücretleri çok yüksek bunu kesinlikle ödeyemem.
- Demosunu botmaster.net sitesinden indirdim xspymep.exe 'de trojan çıktı.Nasıl iş bu?VmWare'de mi denemem gerekiyor illa?