KompLo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır efendim. İMKANLIDIR.

ÖSYM profesyonelliği ile övünen bir kuruluş. Biz de vatandaş olarak güvendik. Afganistan'da da değiliz nitekim. Savcıların, polislerin işi bu.

Ayrıca, 30.000 öğretmen ataması yapılacak. Bu 30.000 sayısının 3.000'e yakınının kopya çektiği söyleniyor. Yani 27.000 kişi hakkıyla puan alanlardan oluşuyor.

27.000 kişiyi yakmak, hukuk devleti ilkesiyle bağdaşmaz. 3.000-5.000 neyse bulmak zorundalar. 10.000 tl maddi kaybım var. Ayrıca manevi olarak da çöktük bu süreçte. İptal durumunda ihmallerden dolayı binlerce kişi tazminat davası açacak.
İMKANSIZDIR hocam o 3.200 kişi sadece en yüksek puanları yapanlar bide bunların daha çok akıllılıp yapıp daha çok yanlış yapanları mutlaka var. tam sayı bulunabilmesi için bu 3.200 kişi tek tek sorguya çekilmeli +bunların vereceği binlerce kişi sorguya çekilmeli biz şunlara şunlara verdik dedikleri böle uzar gider bu sorguda seneye anca biter Niketim herkes şunlara şunlara verdim demez. ayrıca 30.000 de 3 bin değildir 1 milyonda 3 bindir buda çok komik bi rakamdır bi kişinin eline geçtikten sonra çekirge sürüsü gibi yayılmıştır tam kişi sayısını bulmak imkansızdır bu yüzden ilk somut delilde sınav iptal olur. tıpkı 1999 Öss gibi.