Çözümleri genellikle Datacenter’ler için Softlayer gibi dünyanın en iyi veri merkezlerinden biri sayılan yer bile tamamen SuperMicro kullanmakta

Dünya’da bu markanın kullanım alanının büyük kısmını Datacenter’ler oluşturuyor.. Netdirekt Almanya’da yeni X3400 Serisi ürünlerinin tamamında SuperMicro kullanmaya başladı. Buna benzer bir çok referans gösterilebilir yine almanyadaki Velia gibi.. Türkiye’de de önümüzdeki 1 yıl içersinde sayemizde artık tüm dünyada olduğu gibi hosting işinde çok tutulan bir marka olacak inşallah

Bizim işimizle alakalı DELL ve HP’den daha avantajlı olacak kendi API sistemimizi yazıyor olduğumuzdan. Biz bu ürünün satışına başladığımızda DELL, HP, SUN ve IBM gibi ürünlerle kıyaslama eksilerini, artılarını gösterme için özel bir site kuruyor olacağız zaten.. Şuan bu konuları tartışamıyorum.. Önceki mesajımda da belirttim bu konu ile ilgili bitmeden açıklamayacağım çok farklı projelerimiz var bunlar bitince tekrar MARS’ın satış konusunda değil orada tartışırız
İyi Geceler.
Supermicro'nun otomasyonlarda kullanılmasının sebebi kendi becerileri değil. Softlayer'in yazılım becerisi ile ilgili. Ek olarak softlayer supermicro yu tercih ettiğinde dell ve hp nin datacenter için ürünleri bulunmuyordu.
Softlayer üzerinde otomatik install dışında bir özellik hatırlamıyorum. Bu özellikler hem hp de hem de dell üzerinde bulunuyor.
Supermicro kullanman kendi tercihin ama dell den daha iyi bir sistem diye iddia edersen bu tartışma konusu olur, tam olarak araştırmadan yorum yapmaman daha güzel olur. Senin şuan yaptığın bu araştırmayı biz 3-4 ay önce bitirdik...
Ek olarak supermicro hem dell hem hp çözümünden çok daha pahalıya gelecek. Fiyat olarak cebinden ödemediğin sürece rekabet etmek zor olacak.... hayırlısı.