Alıntı
.....
3.cüsü Benım Fdcturkey'de Sunucum var.Vede gayet bir şekilde memnunum.İstedıgım birçok şeyi yaptılar.Neden övmeyeyimki ? Hiçbir scriptim yada herhangi bir şeyime dokunulmadı.Bu yorumlar gerçekten Komik geldi bana.Batuhan bey kendısını kapsamayan bazı bileşenleride ayrıca kurdu.Bırısı demışkı fdcturkey scriptimi çaldı ? Senin scriptinin fdcturkey tarafından alındıgını kanıtlayan herhangı bır belgen varmı ? Yada fdcturkey neden boyle birşey yapsın.Şöyle düşünüyorum fdcturkeyde suan 150 makına var ortalama her bırınden 50 ytl kar etse ayda minimum 7,5 milyar yapar 1 mılyar masraf cık 6,5 mılyar yapar adamın aylık gelırı en az 6,5 mılyar.bu adam senın host scrıptıne cokmu meraklı ? gider özel kodlatır.2.cisi sıze aıt oldugunu dusundugunuz scriptleriniz çok onemlıyse 50 100 ytl verıp noterden onaylatın scriptinizi tescıllettırın.ve kanıt degerlerını yukseltın.Buraya gelıpte boyle konuşmayın.benım serverımde 10larca özel yazılmış pıyasa degerı cok yuksek scriptler var(adını cok ısrar edersenız soylerım)hiçbirinide suan pıyasada gormedım EGER FDCTURKEY BOYLE BİRŞEY YAPARSA ben dunyanın en gerizekalı ınsanıyım bu yorumları yazdıgım için.İnsanları karalamayın başarıları cekemıyorsunuz.

Fdcturkey ıle mutluyum.hatta 2.ci makınamıda alacagım ordan.

Hostsima içinde aynı şeyler söylenmişti.Hostsimadada hiçbir problem goremıyorum.birisi bana test makına sagla demış sözleşme yollanmış ama hala cevap yok kendısınden..(hatta okadar etkılendımkı TV makınamı oradan alacagım)

Ya bende bi sorun var yada sizde

Saygılarımla

Sıtkı Çakmak

Bukadar.net İnternet Hizmetleri

Satış Müdürü.
@Hobaa, dediklerim fdcturkeyi karalamak için değil. Zaten ben direk scriptimi çaldılar demedim! Böyle bir durum başıma geldi dedim! Altına da ekledim: Kesin bir şey de söylemek istemiyorum diye! Senin başına gelmediği için böyle konuşuyorsun. İstersen Batuhan Beyle bu konuyu konuşabilirsin, benim sitem musicmax.biz, scriptimin kullanıldığı site klipmp3.com. Dediklerim kesinlikle yalan veya sallama değil. Batuhan Beye sormanı istiyorum (site isimlerini vererek) gerçekten böyle bir durum oldumu diye.

Sonra, Batuhan Beyden öğrendimki; bütün bu çalma işlemlerini yapan fdcturkey(dakikhost) bünyesinde çalışan bir mühendismiş. Batuhan Beyle de konuştuğumda bu durum için gerçekten çok özür diledi. Sanırım bu mühendis mart yada nisan 2006 gibi fdcturkey(dakikhost)den ayrılmış. Batuhan Beyde bunu görünce o mühendise ait kişisel sunucudaki tüm verileri silip, sunucuyu iptal etmiş.

Tabi hobaa sana iyi biz hizmet verdikleri için onları övmen veya yermen senin hakkın. Buna karışamam da ama benim dediklerimde tamamen gerçek. Gerçekten batuhan beyle konuşmanı istiyorum bu konu hakkında. Sonra sonucu buraya yazarsın.

Ayrıca ben neden fdcturkey'i karalamaya çalışayım? Ne hosting şirketim var, ne el altından host veririm nede sunucu satarım?
Sonuçta fdcturkeyi karalamak amacım olsa, şimdi onları kullanmazdım

Gerekli açıklamanın yapıldığını düşünüyorum