HoBaa adlı üyeden alıntı:
1.cisi Siz zaten makina satan bir host şirketsiniz?vardır açıkcası bu yorumu etik bulmuyorum.
2.cisi sanırım siz yanlış yeri aradınız.
Telefon numaraları
0216 482 73 47 'dir.Çıkan bayan sekreterdir.Bugune kadar 60 a yakın aradım hepsindede aynı bayan çıktı vede Batuhan beyde çıkabılıyor bazen.batuhan beye ulaşmak ıstedıgımı soyluyorum.Kendılerı batuhan beye ıletyorlar.Batuhan beyde kısa sure ıcerısınde msn den destek saglıyor.
3.cüsü Benım Fdcturkey'de Sunucum var.Vede gayet bir şekilde memnunum.İstedıgım birçok şeyi yaptılar.Neden övmeyeyimki ? Hiçbir scriptim yada herhangi bir şeyime dokunulmadı.Bu yorumlar gerçekten Komik geldi bana.Batuhan bey kendısını kapsamayan bazı bileşenleride ayrıca kurdu.Bırısı demışkı fdcturkey scriptimi çaldı ? Senin scriptinin fdcturkey tarafından alındıgını kanıtlayan herhangı bır belgen varmı ? Yada fdcturkey neden boyle birşey yapsın.Şöyle düşünüyorum fdcturkeyde suan 150 makına var ortalama her bırınden 50 ytl kar etse ayda minimum 7,5 milyar yapar 1 mılyar masraf cık 6,5 mılyar yapar adamın aylık gelırı en az 6,5 mılyar.bu adam senın host scrıptıne cokmu meraklı ? gider özel kodlatır.2.cisi sıze aıt oldugunu dusundugunuz scriptleriniz çok onemlıyse 50 100 ytl verıp noterden onaylatın scriptinizi tescıllettırın.ve kanıt degerlerını yukseltın.Buraya gelıpte boyle konuşmayın.benım serverımde 10larca özel yazılmış pıyasa degerı cok yuksek scriptler var(adını cok ısrar edersenız soylerım)hiçbirinide suan pıyasada gormedım EGER FDCTURKEY BOYLE BİRŞEY YAPARSA ben dunyanın en gerizekalı ınsanıyım bu yorumları yazdıgım için.İnsanları karalamayın başarıları cekemıyorsunuz.
Fdcturkey ıle mutluyum.hatta 2.ci makınamıda alacagım ordan.
Hostsima içinde aynı şeyler söylenmişti.Hostsimadada hiçbir problem goremıyorum.birisi bana test makına sagla demış sözleşme yollanmış ama hala cevap yok kendısınden..(hatta okadar etkılendımkı TV makınamı oradan alacagım)
Ya bende bi sorun var yada sizde
Saygılarımla
Sıtkı Çakmak
Bukadar.net İnternet Hizmetleri
Satış Müdürü.
Bu denli korumanı doğru bulmuyorum benim scriptimi çaldılar diyen kişi yalanmı soyluyor veya oylese bile neden yalan söylesinki. FDC Scriptimi aldı dediği zaman bunu genel mudurun alması farketmiyorki. Msn destek - Sunucu bakım görevlisi veya orada görevli veya data centera giren en alt duzey görevli bile almış olabilir. sorun kimin aldığı değil sorun o scriptin fdc de yayınlanması ve fdc den alınması FDC nin yapacağı işlem çalışanlarını ve oradaki görevlileri iyi seçmeli. Sitenin değeri diye birşey yokdur. ben öyle tasarımlar yaptımki 3 gece sabaha kadar uğraşmışımdır buyuk bir heves buyuk bir özveriyle yapmışımdır. işte o tasarım benim için google ne kadar değerliyse o kadar değerlidir !!!!!!!! yok 10.000 tekil olmuş yok 1 tekil olmuş umrumda değil ben onu yaparken hitinemi bakarak yaptım hayır emeğimi koyarak yaptım. şahsen ben kendim hiç bir firmaya guvenmem şuan bile ben hiç bir değeri olmayan 1 gunluk emeğimi harcadığım siteyi bile kimsenin çalmaması için KENDİME AİT SUNUCU aldım ve iş yerime 30 dk uzaklıktaki bir datacentera teslim ettim aylık 80 ytl ödüyorum ve 40 gb trafik var. Ama önemli olan para değil GÜVEN Butun arkadaşlara derimki olduğunca turk firmaları ile çalışın ve aracı firmalara hiç GUVENMEYİ fdc ise direk firmasından alın aracı firmayla uğraşmayın.
Herkese iyi geceler.