Zaten Translate yapıldıktan sonra makale tamamen özgün oluyor.Allahın alman blogunun sahibi kendi dilinde çekilen yazıları takip edip dava açamıyor,Translate yapılmış yazıları mı takip edicek.

Alıntı
Örnek sitede öyle ama translate ile sıkıntı yok her siteyi burdan açıklayamayacağım için yazamıyorum ama o copy paste olan bile ki çogunda translate kullanmama rağmen en düşük tıklama 1.5 dolar ekran görüntülerini gönderebilirim.

Tabiki site para kazanmaya başlayınca içerik yazdırtılır para ile alınır ben buradaki arkadaşlara en makul şekilde yapabilmelerini sağlayacak yöntemi anlattım ve yazıda ufak değişiklik yapılsa bile google asla banlayamaz dava çılması lazım bunuda kimse açmaz genelde içerik çektiğin sitelerde biryerlerden esinleniyor.

Bir sitem daha kullanabilirsin direk konular bankacılıkla ilgili olduğundan american banka sitelerinden içerik alıp düzenleme yapabilirsin.

Ben çoğu oturmuş sitemde editör kullanıyorum paralı çünkü sitelerin geliri var bunun %20 sini editöre verip rahat hareket ediyorum ama bunu bir sitem 300 dolar üsütne çıktığında yapmaya başlıyorum....
Fikirlerinin ve stratejilerinin devamını getir lütfen.Öyle ortada kalmayalım.Çok değerli bilgiler paylaşıyosun..