https://www.r10.net/account-amp-lisan...n-iceri-7.html

Herkezin aradığı konu bu sanırım.
Arkadaşlar akıl var mantık var kim parayla aldığı bi ürünü hayrına dağıtır ? Konuda hiç yoksa 4-5 k rapids dağıtmış parayla aldığı rapids ler olsa 100 tl ücret ödemesi gerekir. O kadar zengin bi insan varmı aramızda maksat muhabbet olsun diye 100 tl ye premium alıp hayrına dağıtacak ?
(sadece 1 konuda dağıttığı rapidslerin tutarı bu, diğer dağıttığı onlarca hotfile yi saymıyorum.)
konuları inceliyorum 4-5 defa ücretsiz hotfile premium dağıtılır diye konu açmış her ihtiyacı olana al sana premium demiş hesap dağıtmış ( sakına parayla aldığım hesap kullanmıyorum dağıtıyorum deme kimse inanmaz. (-) rep almamak için ve işine geldiği için inanmış takliti yapar. 1 hesabı en fazla 3-4 kişiye verirsin sonra hesap free ye döner.)herkez biliyo hesapların kaynaklarını gelip burada kimse saf a yatıp ben bilmiyodum ben yeniyim bu işlerde demesin. Kimileri bi yol tutturmuş çok hesap hareketi olunca hesap bloke oluyor diyor. Ve onu diyen kişilere bakıyorum 1 tl ye 10 tl lik premium satanlar hep aynı şeyi söylüyor. Ben r10 da satış yapmıyorum sadece izliyorum ve beni diğer forumlarda tanıyan tanır günde 3-4 k lık transfer gerçekleştirdiğim oluyor daha 1 tane bile hesabım kapatılmadı, kapanmazda...

Not: Forumda kimse ile alıp-veremediğim bi konu yok konusunu alıntı yaptığım şahısla bi selamlaşmam dahi olmamıştır, ama göz var nizam var....
Ramazan günü oruç tutup 2 sevap işleyecem diye sonra günaha girmeyin. (Dediklerim şahısa özel eleştiri değildir forumda bu konulardan yeterince mevcut. Hep üzümü ye bağını sorma olmaz orada dağıtılan sizin para vererek aldığınız hesaplarda olabilir, biraz bağınıda sorup inanmak gerekir dimi.

Görev yaptığım ve dolaştığım bütün film sitelerinde kaç adet phising li konu olduğunun artık sayısını bile unuttum.