Yamaha bws leride çok beğeniyorum onlar hakkında yorum yapabilicek bilinçli arkadaşlar vardır umarım aramızda.
bvs'ler üç ayrı ülkede üretildi, bende bir tane orjinal japon bws vardı, bir depo benzinle 90km yol yapıyor. Gerçekten sağlam ve seri bir motor ama o kadar yaksam bende seri olurdum, yakıtı fazla ama ben yinede öneririm. Eğer bws almayı düşünüyorsan bu ilana mutlaka bakmalısın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30779325/detay
manita oto da değil motosiklet de olur

Öncelikle kesinlikle
YAMAHA ALMA ! elbetteki Yamahanın kalitesini biliyoruz ancak son günlerde yamaha Türkiye piyasasında kendi kuyusunu kazıyor aşırı şikayetler geliyor parça sıkıntısı sıkça yaşanmaya başladı(ybr istisna olabilir)ayrıca bu ülkede o kadar büyük bir piyasası olmasına rağmen yamahanın bir tr web sitesi bile yok arkadaşlar.Beldeyama üzerinden birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Bu sıkıntılar motosiklet forumundaki bir çok arkadaşımdan duyduğum sıkıntılar.Bu nedenle Honda ya yönelmeni tavsiye ederim bütçen elverişli cbf 250 veya Hysoung GT 250R senin için ideal seçimler olacaktır.
Yamaha ile Koç holding arasındaki anlaşma Koç holding tarafından fesh edildi, bu yüzden bu aralar sıkıntı var. Yamaha yeni dönemde Ramzey ile ortaklık anlaşması yaptı, bundan böyle Yamaha TÜRKİYE'de Ramzey ile devam edecek bilginiz olsun.
Edit: Önermeyeceğim tek motor Kawasaki'dir, çin mallarını zaten motor olarak kabul etmediğimden konuşmaya değer bulmuyorum. Önünde fazla bir seçenek kalmıyor, bütçene göre ya yamaha yada honda.