Merhaba Arkadaşlar;
Ben E-Ticaret yazılımı alırken yazılım değil hizmet alındığı kanatindeyim. Aldığınız yazılımdan öte o yazılımı kullanırken ihtiyaç duyduğunuz hizmetler sizin E-Ticaretteki başarınızı belirleyecektir. Neden derseniz bu sektr sürekli gelişmekte ve bugun yenilik sayılan modüller yarın olmazsa olmaz olmakta sonraki gün de gereksiz diye kullanılmamaktadır. Eğer olaya bu açıdan bakan bir firma iseniz bana göre hazır paket dediğiniz firmalardan birisi ile sözleşme imzalamalı ve bunlardan yazılımı kullandğınız sürece Geliştirme hizmeti de almalısnız. Aksi takdirde belli bir süre sonra rakipleriniz karşsında geride kalacaksınız. hazır yazılım derken Neticaret, Projesoft, Proticaret vb. firmaları kast ediyorum. Tabi bunlar içinde de değerlendirme yaparken bence bazı hususlara dikkat edilmeli. Bunların en önemlisi bence tasarım işi, firmadan yazılım desteği alırken tasarım desteğini bir süre sonra içinizde halletme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu yüzden de inceleyeceğiniz Hazır Yazılımın özellikle HTML, CSS ve tasarıma müdahale özelliğinin güçlü olmasında fayda vardır.
Eğer ilgilenirseniz bu konuda bana göre önde olan firmayı da size tavsiye edebilirim.