3-4 yıl önce mersine kızkalesinde gitmiştim. Orda şansımıza r10dan o zaman en sağlam adamlardan 4-5kişi daha geldi ve ben moteli 1hafta ödememe rağmen 2-3 gün burda üye olan murat kardeşimin yazlığında kaldım ve 5-6 webmaster güzel zaman geçirmiştik.
Kızkalesi güzeldir fakat öyle çok eğlence aramayın yüzüp yüzüp güneşlenin. Arkadaş ortamınıza bağlı olarak ufak tefek aktiviteler yapın voleybol v.s plajdakilerle. Cennet cehennem mağaraları güzel fakat biz arabamızla gitmiştik ve pişmiştik

zaten cehennem güzeldi cennette birşey yok. Gündüz vakti zaten aşırı sıcak fazladan tshirt v.s getirin. Akşamları okey oynayabilir veya sahilde içmeye gidebilirsiniz ama ramazan dolayısıyla içki de orda yaş olabilir. Okeyden sonra batak oynamaya devam edersiniz

Sahile yine de çıkın belki bir eğlence v.s vardır.
Şehir merkezinde bana göre hiçbirşey yok. Kızkalesinden o dolmuş yolculuğunu çekmeye hiç gerek yok. Kızkalesinin biraz daha ilerisinde bazı yerler vardı ama çoğu site olduğundan girme şansınız yok. Son yıllarda eğer açık bir havuz varsa ve girebiliyorsanız gidip ordaki eğlencelere de katılmanızı öneririm. Onun dışında aslında mersin pek tatil için size uygun olmayabilir. Ama yanınızda sevgiliniz varsa veya 3-4kişi gidiyor ve hepsinin muhabbeti ortamı sağlamsa o zaman sorun yok.