Kenrith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özellikle rasty,fear,maviyalnız,suatbjk çok iddialıydı evet robinho beşiktaşta inanmayın siz milana gittiğine
Sen benim bu foruma iddaali bir mesaj yazdığımı kanıtlayacak kadar adammısın ?Kanıtlayabilirsen anlarız ne olduğunu zaten.

Kenrith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dikkat edinde o tsunami sizi alıp gitmesin ne zaman yensek hakemdi şuydu buydu diyorsunuz ve yine öyle diyeceksiniz
Geçen sene 3-0 yendiğimizdede siz hakeme çamur atıyordunuz ? Herkesi kendinle karıştırma.Sen bu cümleyle hala daha Bilicayı savunuyorsun yani bu kadar basit.
GuNGoR35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o oraya gitmiş bu buraya gitmiş sorun bu değil. tek tek saydım 13 sayfa arkadaşlar robinho beşiktaşta , %100 beşiktaşta , hatta fotomaç ı geçip robinho uçagına kloseyi alıp geliyor diyen bile oldu . şimdi diyorumki geldi diyen o kırmızı noktalı arkadaşlar nerede ? hepsini geçtik robinho beşiktaştan teklif gelmedi diyor bizim zeki arkadaşlarımız GÖRÜNTÜ YOK diyor ben daha ne diyebilirim ? neyse hafta sonları milanın maçlarını izleyip ı love robinho diye bagırırsınız artık
siz son hafta BEŞİKTAŞIM OLEY diye bağırdınız ya bizde robinho için bağırırız ne olcak ; )