Fenerbahçe gitmiş futbolcu ile görüşmüş beşiktaş ise klübü ile görüşmüş.Futbolcunun bonservisi klübün elinde fenerbahçe ne kadar teklif götürürse götürsün robinhoya klüb kabul etmedikten sonra hiçbiryere gidemez.Beşiktaşın burada uyguladığı strateji klübü ikna etmek zaten robinho schuster'in realdan öğrencisi bir şekilde onu ikna etmek kolay olurdu.Bende forumda bir kaç konuda robinho beşiktaşta diye mesajda yazdım mesajlarımın sonuna kadar arkasındayımda şimdi sorunlar çıktı diyede kıvırmıyorum.Ama öyle veya böyle bir şekilde transfer olmadı yada vazgeçildi orasını bilemem.Zaten Bizlerin (fenerbahce ve Beşiktaşın) teklif ettiği fiyatın çok altında bir fiyata milan ile sözleşme imzalamış.
o oraya gitmiş bu buraya gitmiş sorun bu değil. tek tek saydım 13 sayfa arkadaşlar robinho beşiktaşta , %100 beşiktaşta , hatta fotomaç ı geçip robinho uçagına kloseyi alıp geliyor diyen bile oldu . şimdi diyorumki geldi diyen o kırmızı noktalı arkadaşlar nerede ? hepsini geçtik robinho beşiktaştan teklif gelmedi diyor bizim zeki arkadaşlarımız GÖRÜNTÜ YOK diyor ben daha ne diyebilirim ? neyse hafta sonları milanın maçlarını izleyip ı love robinho diye bagırırsınız artık