selam aradaslar
7-8 ay önce webarısı(host.net.tr)ndan hosting almıstım güzel memnundum bundan sonra bu şirketle çalısırım demiştim ki birde ne göreyim siteme erişemiyorum.Siteme sadece hazır portal kurmustum(aybulut portal) ve deneme amaçlı sitemde duruyordu. 2 ay kadar siteme hiç girmemiştim gecenlerde girdim ki site kapalı.
Hemen mail attım host sahıbıne ve siteme erişemedigimi söyledim ve aldıgım cevap aynen bu :
"Hesabınızın içerisinde bulunan shell scriptler sebebiyle hesabınız iptal edilmiştir."
bende sordum siteme içerik bıle eklemedım 7-8 ay dır kulandımda 2 ay gırmedım hemen zararlı scrıp mı oldu dedım .Zararlı scripti bana söylermısın dıyorum adam takmıyor bıle maıle cevap bıle vermıyor.
8 aydır kullandımda 2 ay gırmedım diye hemen shell scrıp mı oldu


amac hesabı sılmek zaten shell scripte bahene !
Siz siz olun
www.host.net.tr(webarısı) dan host falan almayın hesabıyla ılgılenmeyenlerin hesabı sılınır yoksa ! benim gibi
Senelerdir WebArısı ile çalışıyorum. İsimlerini ilk olarak smf.gen.tr'de duymuştum. O zamanlar ücretsiz hosting dağıtıyorlardı. Yarışmaya katıldım ve hostingi kazandım. Domainimi alıp da kullanmaya başladım. WebArısı ile tanışmadan önce TurkceAlan.com ile çalışıyordum ve onlar yüzünden gerçekten başım ağrıyordu fakat paramı onlara bırakacak değilim ya sabır dedim bekledim bitmesini. 3 sene oldu WebArısı ile tanışalı. Ve 3 senedir WebArısı kullanıyordum. Kesintisiz hizmet, ticketlara anında cevap, msnden online destek alabiliyordum. Birçok arkadaşıma önerdim. Onlar da gayet memnunlar. Hala kullananlar da var. Ben de bir süre bu web işlerine ayrı kaldım. Yaklaşık altı ay siteye girmedim. Hiçbir şey de olmadı. Sonra zaten ödemediğim için kapandı. Son zamanlarda işlerle yeniden uğraşmaya başladım. Bugün de Karınca Hosting'den host siparişi verdim. Bu akşam bankaya parayı yatırıp Karınca Hosting konforuna erişeceğim.

Ama WebArısı'nı daima öneririm. Asla kötü bir firma değildir.

Ellerinde bir sebep varsa dediklerini yaparlar. Merak etmeyin.