Bizim kardeş kulübümüz Trabzon takımlarıdır, İstanbul takımları için öyle bir durumumuz yok. Herkesin ederi vardır, fazlasına gerek yok... Trabzonsporluyum diyen basardı imzayı, para yüzünden yine Rubin Kazan'a gitmişti, eyvallah dedik, Türkiyede Trabzonspor dışında hiç bir takımda oynamam diyen Tekke takkeyi düşürdü sonunda.
Sen şuan sinirlisin anlıyorum. Ama bir takımda efsane olan bir futbolcuya istediğini vericeksin kardeşim. Bu profesyonel futbol, bu amatör ligi değil ki. Adam ekmeğini kazanıyor. Koskoca TS 3-5 liranın hesabını yapıyorsa bu transferede kimsenin sesi çıkmamalı.
Fenerbahçe, Bursa arasında Şampiyonluk yarışı varken Galatasaray ile Beşiktaş'lılar burada Bursaspor avatarı koyuyordu. Biz kardeş takımız, Bursa-Beşiktaş-Galatasaray diye konuşuluyordu sürekli hatta o muhabbete istinaden "Bukalemun" olayını çıkarmıştık.
Beni geren bir kısım yok elbette, konuyu buraya çeken de ben değilim. Kardeş takım muhabbetini açan kim, iyi incele bence..
Biz fenerbahçe ve gs hariç bir çok takımla iyi geçinmeye çalışan ve futbolun çoğu zaman kardeşlik olduğunu unutmayan bir takımız..