SefaHG bey alanınız dışında olduğu için şirket içerisindeki yeni yapılanma ve sorunlarını bilemiyor olabilirmisiniz desteğide kesmiştiniz alanım değil diyerekten şimdi siz hostgatorda hangi alanda çalışıyorsunuz sunucu adminimisiniz değilseniz bu kadar emin yorumlardan kaçının çünki bana ilk uyarı gelmeden önce inanın ben sitenin yavaşlamasına dikkat çekerek aramalardaki sorgu sayısını düşürmüştüm yani siz uyarmadan ben modifikasyonlar yaptım bunu yemin ederek söylüyorum size uyarıdan sonra ise normal aramaları 2 gün kapttım sırf nabız ölçmek için yalansa gidin bakın uyarı sonrası açtınız 1 gün boyunca hiç arama yapılmışmı sitede bakın eğer tam bilmiyorsanız karışmayın buradaki yorumlardan kaçının yanlış bilgilendirme yapmayın ben bu zamana kadar doğruya dopru eğriye eğri dedim sözümün eriyim kimseye yağ çekmedim işini iyi yapanı ezmedim kötü yapana aman vermedim neysem o oldum şimdi bu yorumlarıda aynı şekilde yazıyorum. Hostgator tasfiye ediliyor sunuculara alınan site sayısı patlamış bunları şutluyor yalansa gelin yalan diyin.