Öncelikle önceden bu konumda yazdığım gibi benim scriptlerime değil benim bilgisayarımda hangi ftpye girdiysem hepsine bulaşmıştır bu virüs. herkesinkini format attıktan sonra temizledim(bana p.m.,telden veya msnden ulaşan herkesinkini düzelttim). sonradan farkettim ki virüs temizlemesinden sonra ftp yi şifrelerini değiştirenlere virüs tekrardan girmemiş ama değiştirmeyenlere ise virüs tekrardan girmişti. bide virüs aynı gün aynı saatte farklı dakikalarda otomatik hosta girip kendisi güncellemeyi yapıyor. buna şahit olan müşterilerimde vardır. Yani kısaca benim scriptimden değil benim bilgisayarıma virüs girmesinden kaynaklanmıştır. editleme işi yaptıgım ve ftp si kayıtlı olan onlarca wp, vb scriptlerinede virüs bulaştı. hala sıkıntı çeken bulunuyorsa lütfen ftp bilgilerini p.m. olarak atsınlar 1 saat içerisinde virüs temizleme işlemini yaparım ve yaptıktan sonra haber veririm ftpyi değiştirmesi için. Yaşattığım büyük bir aksaklıktır ama bu virüsün sıkıntısını herkesten çok ben çektim. Okuyan, okumayan benle ticarette bulunmuş ve virüs giren herkesten tekrardan özür diliyorum