arkadaşlar bugün superoline kapıya geldi bizim siteye fiber kablo döşemişlerdi. şimdi bana diyorki 1 ay deneme süresi veriyoruz hiçbir ödeme yapmıyorsunuz modemi biz veriyoruz. eğer istemezseniz 1 ay sonra telefon ediyorsunuz modemi alıyoruz hiçbir ödeme yapmıyorsunuz.

bende kabul ettim. ancak şöyle bir sorun var bende benim evdeki hat ablamın üzerine ve adslde öyle bunu iptal ettirmem mümkünmü. daha önce tarie değişimi için telekomdaki kadınla kavga etmiştim şimdi hattı kapatmak için ablamın gelmesini isteyecekler ancak ablam burada değil.

vekalet göndersin diyorlar ancak ablam amerikada yaşıyor ve konsolosluğada çok uzak ben uğraşamam bi internet için diyor.

normalde gitmeden önce ben ablamdan geniş çaplı bir vekalet aldım banka hesapları ev alma satma arsa alma satma gibi birçok şey var vekalette ama telefonla ilgili bir açıklama olmadığından telekom bunu kabul etmiyor.

ben şimdi telekoma gidip taşınıyoruz ama ablam amerikada ne olacak bu telefonun hali vs diye duygu sömürüsü yapsam acaba telefonu kapatırlarmı?