Yaklaşık bir ay kadar önce php ilgili bir proje vardı kafamda başlıyım bakalım ne olacak dedim.Derken tabi sorunlar çıktı bir kaç foruma yazdım konu olarak adam gibi cevap alamadım bir arkadaş r10 bak orada destek oluyorlar dedi.Derken yıllar önce r10 üye olmuşum ama unutmuşum, neyse üyelik prosedürleri olmadan girdim siteye ve bir kaç hafta sonra gördüm ki r10 içindekilerin %80 benim gibi bilgi almak için geliyo tabi normal o kadar bilinen bir site, ama yardım etme konusunda bazıları için aynı şeyi diyemicem. Bakın herkes demiyorum, hiç unutmuyorum forumxtr ortada konu falan yokken bana özelden o kadar yardım etti sağolsun.Kişilerin kim olduğu önemli değil hatırlamıyorumda zaten rasgele konuları geziniyorum sanki adam keyfinden açmış konuyu "bu konu açıldı lütfen arama yapın" iyide kardeşim bu konuyu açan eleman kim bilir nasıl açtı konuyu zaten bir konu açıyorsak google falan arama yapmışızdır herhalde google aramasıda burada arama yapmaktan daha kafidir sanırım.Onuda geç hadi o konu açan belli ki öğrenmeye gelmiş buraya, sabit konuları okuması gerek hadi diyelim konu açılmış bitmiş kaç sayfa arkada siz olsanız hangisini yaparsınız? Bu benim rahatsız olduğum bir konu hazır yöneticiler okuyoken yazayım dedim.Bana henüz arama yap diyen olmadı ama yakında olacak sanırım.

Asıl konuya dönersek bu tür konu başlıklarından şahsım adına bende rahatsızım ama bir şey yapamazsınız millet gene açar çünkü bu tarz konu başlıklarına tıklama oranı daha yüksekdir konuyu açanda bunu biliyordur.