1.cisi sizden herhangi bi host talep etmedim siz verdiniz vardı zaten benim 2.cisi vbulletin kurulumunu'da gayet iyi biliyorum plesk kurmayı bilmiyor olabilirim ayrıca ben paylaşmaya insanlara yardım etmeye çalışıyorum ve devam edicem yılmıcam daha çok şey katıcam burda ve yeni bir tarz birşey düşünüyorum ikisini bir anda yapıcam ben pes etmicem çünkü siz tek tek yıldırmaya çalışıyorsunuz.Başka birşeye gerek yok engin abinin dediği gibi iyilik yap çöpe at ama ben iyilik yapip çöpe deil isteyenlerin kafasının içine atıcam pes etmicem.
Saygılarımla Kaan Orhan

CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden haklıymışmıssın üstad etme çoluk çocukla muhabbet sonra çekersin çok zahmet, buna vds + plesk bile kurmasını bilmeyen bu ufaklığa plek ve vbulletin bile bulamayn ufaklığa vbulletin buldum alan adı ns oluşturmayı bile pleskden beceremedi yardımlarım forumunu açtı ve sadece en alta 16x16 pixel wnl logo koymasını en az 5 defa söyledim baktım beni takmıyor burda abiler edinmiş beni msn e aldı birileri öttü küfürlü olarakta msn den beni engelledi ve sildi ee ne demişler acıma yetime .... .... bu gibilere burda davet atan kim merak ediyorum r10.net mod user ve adminleri?