PM attım, cevaplarsanız sevinirim.
sana cok ama cok tesekkur ediyorum dostum sabri arkadasim gibi isini 4/4`luk yapiyorsun arkadaslar sunu soyleyebilirim eger eklediginiz bazi sitelere konu eklemiyorsa eger mutlaka site ismini yalnis yazmissinizdir yada phpbb ise surumu yalnis girmissinizdir gecende belirtmistim 55 site ekledim 28`ne eklemiyor diye saolsun arkadasimiz hic usenmeden hepsini tek tek girdi ve goordum ki cogunu ben yalnis girmisim

script %100 calismasada %89 calisiyor diyebilirim su anda script ile konu acmiyorum devamli site ekliyorum anladim saolsun arkadasin sayesinde siteleri nasil eklemem gerektigini 60 site ekli iken denedim coguna ekledi arkadaslar bazi siteler bu tarz scriptler icin onlem almislar konu acarken kod istiyor bazi siteler dogal olarak scriptte o sitelere eklemiyor sabri aradasimiz geldiginde herseyi telafi edecektir cok anlayisli ve isini 4/4 yapan bi kardesimizdir SCRIPTI ALIN VE PARA YAGMAYA BASLASIN DIYORUM basta ekledigim 10-20 site ile bile ekledigim devamli konulardan gunde 8 dolar rahat cikartiyorum buda 10-20 site varken bugun yaklasik su ana kadar 100 site ekledim halada ekliyorum tum sitelere uye olup ondan sonra eklemeye devam edicem

uploader arkadaslarimin kesinlikle tavsiye ediyorum scripti almalarini scriptten once gunde 2-3 dolar yapiyrodum 1 scripti kullanmaya basladim ikinci gun 8 dolara ciktim 20 site ile farin gerisini siz dusunun gece gece baya bi uzun yazdim ama idare edin