selam arkadaşlar sizlerden bir hâyır konusu için yardımlarınızı istemek istiyorum.bizim apartmanda oturan 4 çocuğu olan ve bu çocuklarından 2 si özürlü olan bir baba için hem ben hemde sizlerden yardım için ekledim.

2 özürlü çocuğu bulunan bu babanın haftada iki gün çocuklarını hastaneye götürmek için bizim apartmanlardan yol parası istemesine ( dilenmesine ) içim yanıyor.her hafta 2-3 lira için milletin ağız kokusunu ağır laflarını işitmek bana göre onun çok zoruna gidiyordur ama sonuç olarak bir baba olduğu için çocukları için birşeyler yapmak istiyor.bir ara konuştum 570 TL maaş alıyor vede evi kira 300 TL sini kiraya veriyor 270 gibi bir cuzi miktar kalıyor bunlarda çocukların ilaç parasına vs. gidiyor.

Benimde kafamda şöyle bir düşünce oluştu.bu babaya bir motor alınmalı ancak motor alınırsa yine benzin parası vs. aynı maliyete geliyor.ve şöyle düşündüm son zamanlarda şarjlı motorlar çıkmıştı.ve şöyle bir düşüncem oldu bu arkadaşa şarjlı bir motor alınırsa hergün şarjlı motorla çocuklarını götürür getirir ve hem millete ağzını eğmekten kurtulur hemde çocuklarını benzinsiz vs hastaneye götürür getirir.

Bu arkadaşa ramazan ayında yardım etmek istedim ve sizlerinde yardım edebilmeniz için buraya bu konuyu açtım bu motorlar 1.500 TL civarında ve sıfır almamız gerekmiyor ikinci el alırsak 1000 civarında olur ve herkes bir kaç kuruş bağışlarsa bu arkadaşa motorunu alıp teslim ederiz hem ramazan ayında hayır sevap için hemde adamın artık ağız eğmemesi için.

Bazılarınız şöyle düşünebilir sana nasıl güvenebiliriz gibisinden.şöyle diyim size forumda en güvenilir arkadaş veya güvenirliliğini gördüğümüz arkadaşımız parayı toplasın para tamamlanınca motoru alıp adamın adresine yollasın kargo ile.benim emin olunki hiçbir karım veya çıkarım yoktur ramazan ayı ve hâyır ayı olduğu için birşeyler yapmak istedim.

Eğer olumsuz bir sonuç çıkarsada canınız sağolsun yine ben arkadaşa 3-5 kuruş birşeyler veriyordum vermeye de devam ederim artık

İyi günler dilerim.

eğer konuyu yanlış yere açtıysam uygun bir yer varsa moderator arkadaş ilgilenirse sevinirim.

HERALDE İSTEDİĞİMİZ ŞEYİ YAPAMIYACAĞIZ.YARDIMDA BULUNAN ARKADAŞLARIN PARASI VE BUGÜN AREFE GÜNÜNDE YARDIM EDECEK OLAN ARKADAŞLARIN PARASI BU ARKADAŞA BAYRAM HARÇLIĞI OLARAK İLETİLECEKTİR.

TEŞEKKÜRLER Şimdiden hayırlı bayramlar