İyide Neden Sunucu Sahip Olacagım Diye Bir Datacenter'ın Aracılıgı İle Bankaya Borclanayım ? Bence Bu Delilik Söle Bir Mantıklı Düşünürsek Tamam Hadi Alındı Datacenter'in Aracılıgı İle İyi Bir Server Amenna Peki Bu Ülke Her 5 Yıl İle 7 Yıl Arasında Develasyon Görüyor Sağolsun Siyasetcilerimiz Sayesinde Sağlanan Server Yani Sunucunun Degeri Misal 1.500 Tl İken Bir Anda Mesela Yarın Yada Bir Hafta İçinde Defelasyon Olsa Ve Dolar Yada Avro Kuları Tavan Ypatıgını Farzı Misal Sayarsak 1.500 Tl olan Server'ın Degeri 3000 4000 TL'lere Çıksa Bunun Müşteri Trafındaki Yan Etkisini Zararını Düşünmek Lazım Kim Karsılayacak Ozaman O zararı Aradaki 2000 2.500 Tl Farkı ? Ben Hiç Bir Datacenter'a İnanmam Dolar Avro Kuru Defelasyon Olsa Bile Sabit Kalacak Dediklerine İşin Birde Bu Olumsuz Kısmına Bakmak Lazım Herseyi İnsanlara Toz Pembe Açıklamalar ile Göstermek Yerine Riskleri Varsada Bu Riskleri Sölemek Mantıklı Degilmi.? Bu Benim Şahsi Fikrim Katılırsınız Katılmazsınız Bilemem Türkiye Demokratik Bir Ülke İse Fikirlerimizi Dogru Yolda Paylasmak En Önemlisi Degilmidir..
'siyasetçilerimiz' ile serverin ne alakası var çok uzak birşey
Benim Demek İştedigimiz Sanırım Anlamadınız Anlayan Birisi Çıkarda İnşallah Ne Demke İştedigimi Bakın Demek İştedigim Şu örnektede Verdigim Gibi 1.500 Tl ye Maal Olacak Bir Server Yıl Sonu Anlaşmalı Hani Deniliyorya 1.Yıl Sonunda Server Sizin Deniliyorya Bir Anda Develasyon Oldu Diyelim Banka Aksilik Yaptı Ve Faizleri V.s Arttırdı Ve Çıktı Geldi 1.500 Olan Server 3000 4000 TL lere Ozaman Böle Bir Aksilik Durumunda Kim Karşılayacak Müşterinin Zararını Dc'mi ? Bankamı Ki Zaten Banka Milleti Böle Develasyonlar Sırasında Soymak İçin Bire Birdir Benim Anlatmak İştedigimimi Anlamadınız Sanırım Yada Ben İfade Edemedim
öncelikle türkiyede verilen kredileri amerikada verilen kredilerle karıştırmamak lazımdır türkiyede işleyiş sizin imza attığınız oranlar üzerinde genelde yapılır. burada develuasyon olması seni etkilemez. eğer ki anlaşma metnin de öyle bişey görürseniz. faizsiz verseler dahi o krediyi almazsın olur biter. bundan bir önceki develuasyonda bizim başımıza bu durum gelmişti. banka bizi çağırdı gittik şurayı imzalayın para artacak. müdürün önünde yırttık belgeyi. ne yapıyorsan ardına koyma dedik hiç bişey yapamadı

sözleşmede oraan artırılır diye bişey yok ne de olsa.
onun için bilmeden yorum yapmışsınız. burda önemli olan sunucuların fiyatı ne olacak ?
bence sizin yorumunuz baya ilgisiz olmuş.