SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aninda gorulmemesinin sebebi o sitelerin anlik olarak 7/24 adminler tarafindan izlenip mudahele edilmesinden. Sunucuda ozel yazilmis scriptler sunucunun belli bir loadu gecmesinden sonra en cok apache ve mysql sorgu yapan sitesini aliyor ve anlik yapilan sorgularin loglari kayit ediliyor. Daha sonra bu loglar adminler tarafindan kontrol edilip sunucuyu zorladigi tespit edilirse e-mail haline donusturulup musterilere gonderiliyor. Bunlar anlik 2-3 dakikada olan seyler. Onun icin 1 yildir site barindiran 1 gun bile sorun olmadi diyor cunku sorun cikaran siteler aninda askiya aliniyor. Scriptlerdeki bozukluklar, kodlama hatalari, database e yazarken bozulan tablelarin hepsi load u cikarir. Isterse hitler yari yariya olsun hic fark etmez. Yapilan her islem loglarla birlikte load degerleri e-mail a gonderilerek yapiliyor sirf bu tur soru isaretleri ortadan kalsin diye ama bazi insanlara ne kadar anlatsan aciklasanda inandiramiyorsun ne yazikki.

peki hocam neden son bir hafta içinde bu kadar cok baskı var soruyorum onlara söylemiyorlar vps vps diyorlar başka bişi demiyorlar ben vps alamayacagımdan degil bana neden cevap vermiyorlar neden olayı geciştirip işi hemen vps getiriyorlar ayrıca vps lerinde trafik limitleri fiyatlarına göre cok düşük yada bana öyle geldi bilemiyorum yani