Alıntı
Fakat resimden oluşmayacak . Yani bildiğiniz websitesini maile entegre ettiğimizi düşünrüsek olur .

Örnek olarak

http://www.b-zzz.com/graphic/

Bu şekilde bakın bir , Sadece resimden oluşmayacak yani .

Yazı , link vs vs

örneğe baktım dostum ama bukadar ugraşman gereksiz çünkü google kişilerin maillerini indexlemiyorki yani daha grafiksel şeyler oluşturabilirsin.. tabi bunuda yapabilirsin normal html bir sayfayı mail olarak yollayabilirsin ama photoshop ile yapıp gondermen daha mantıklı bence ve KISA sürer.. ben daha önce yaptım bunun için çok iyi bir grafik bilgisine sahip olmaya gerek yok, hazır mailling psdleri nette mevcut kendinde kes kopyala yapıştır ile istediğin gibi şekillendirebilirsin.. baskasına yaptırayım deme en az 50-100 kağıdını alır haberin olsun, eğer benim 50 yada 100 kagıdım var dersen yapacak 1 değil 2 değil birsürü ben bile yapablirim yani ama işin özü bu herkes ps de ilk önce çizer sonra dreamweaverda bir alttaki arakdaşın dediğin gibi crop ile linklerin alanlarını belirler ve mail olarak yollar.. link veremiyecem diye korkma yani linkte atabiliyorsun grafiğin üzerine dreamweaver ile