Has Türk'üm,ama sen muhacırın anlamını bilmeyecek kadar cahilsin.
Muhacır olduğum için kendimle hep gurur duydum,biz balkanlara giderek kültürümüzü en iyi şekilde temsil etmiş bir toplumuz.
Bir Yunanistan muhacırı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten(Atamızdan) bir kaç alıntı yaparak konudan ayrılıyorum.Bu kadar seviyesiz bir muhabbetin içine dahil olmam.
"Efendiler, benim atalarım Anadolu'dan Rumeli'ye gelmiş Yörük Türkmenler'dendir "
M.Kemal Atatürk
Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.
17.01.1931 M.Kemal Atatürk
ANLAYANA!
Ben ATAMIZIN biz asıl Türkler için söylediklerinden 5000 tane yazı koyarım buraya.. Atamız genelde yapıcı birisi olduğu için herkes için güzel şeyler söylemiştir. Bence sen muhacır falan da değilsin. Muhacırlarda karakterli insanlardır.. Sen kesin has Bulgarsın ya..
Gidersen git kardeşim. Senin zaten bu kategoride işin yok.. Sen insanları galyana getiren gaza getiren sinirlerini alt üst eden bir tipsin. Senin gibileri foruma hiç almamak lazım ama alıyorlar işte.. İnşallah bir daha karşılaşmayız ve inşallah benim adımı ağzına almazsın.