inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet o mesajları yazan arkadaşları bende görmüştüm
FeaЯ™ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay anasını ya, kolpa haberlere inanan saf insanlarımız... işin gerçeğini bilmeyen ve kendi kendini rezil eden insanlar bu konuda bir hayli türemişler.. Beşiktaş JK, Robinho ve M.City ile her konuda anlaşmıştır. Ancak Robinho'nun başka bir takıma gitme ihtimali de vardır. Peki bu durumda ne olur, kınama mesajlarının ardından görürsünüz haklı olduğumuzu.
Mesajlarıma laf söyleyip, kreşe gidemeyecek beyni ile benim hakkımda konuşan insanlar, kendi rezilliğini tekrar tekrar gözler önüne sermesin.
Tekrar tekrar sölüyorum, Robinho ve M.City ile her konuda anlaşıldı. Aksini iddia edecek ve kanıtlayacak biri varsa ellerinden öperim, gelsin karşıma. Yeter ki boş konuşmasın.
Ancak son olaylar doğruysa, M.City yönetiminin karaktersizliğidir.

Tekrar ve Tekrar Robinho ile her konuda anlaşıldı ve 3 gram karakteri varsa anlaştığı takıma yani Beşiktaş'a gelecektir.

vay anasını ya, kolpa haberlere inanan saf insanlarımız

size sesleniyor saf insanlar kolpa haber bunlar inanmayın

Beşiktaş JK, Robinho ve M.City ile her konuda anlaşmıştır.
Tekrar tekrar sölüyorum, Robinho ve M.City ile her konuda anlaşıldı.
Tekrar ve Tekrar Robinho ile her konuda anlaşıldı ve 3 gram karakteri varsa anlaştığı takıma yani Beşiktaş'a gelecektir.[/QUOTE]

hmmm

Aksini iddia edecek ve kanıtlayacak biri varsa ellerinden öperim

izmire gelirsen söz garaja gelip elimi öptürüCEİM

Canı sıkılan ? Eğlenmek isteyen ? Gülmek isteyen ?

https://www.r10.net/futbol/717657-robinho-konustu.html sayfa sayfa okuyup gülebilirsiniz