Kısaca Aklınıza gelen tüm soruları bir bölüm içerisinde toplayıp cevaplamaya çalıştım.

Bu hizmeti kullanan bazı arkadaşlar hala sistemi kötü emellerine alet etmeye çalışıyorlar her ne kadar bunun önüne geçsemde huzursuzluk çıkaran bir kaç kişi oluyor , ama bununla beraber sistemimizi düzgünce ve işini görecek şekilde kullanan gerçekten çok üyemiz mevcut onlara burdan teşekkür ve saygılarımı iletiyorum.

Bazı yeni gelen üyelerimiz sistemimizi kullanmak için yapması gereken aktivasyon işlemini yaparken tedirgin oluyorlar ki haklılarda , ama ben size neden böle bir aktivasyon sistemini kullandığımızı anlatmak istiyorum. bu sisteme geçmeden önce üye olan herkes anında sms göndermeye başlayabiliyordu fakat bu olaylar sonucunda bir iş adamının eşine gün boyunca küfürler tehditler yağdırılmış ve bu durumda şahıs bana ulaşıp beni savcılığa vermekle tehdit etti. bende bu durumda smsleri çeken şahısın bilgilerini iş adamına verme gereği duydum ( isim , kullanıcı adı ve telefon numarası) ve gördümki üyemizin verdiği hiç bir bilgi dğru değil bu durumda böyle bir sistemi sunmama rağmen madur olmam an meselesiydi , bende kısa ve öz olarak böyle bir çözüm buldum smsgidiyor sistemini kullanacak olan düzgün insan öncelikle benim sistem telefonuma (05415860746 - nolu kişisel numaram ) isim , soyisim , telefon ve sitedeki kullanıcı adını sms ile bana çekmesini bu durumda benim tarafımdan bu kişilerin bilgileri budur numarasıda şudur diye onaylandıktan sonra üyeye onaylama mesajı gönderiliyor böylece kişi gerçek bilgileriyle siteyi kullanmaya başlıyor. Ve hala tedirgin olan arkadaşlarımız var sms çekemem diyen veya öğrenci arkadaşlarımız var kontorümüz yok diyen , onlarada çözüm sundum bilgi@smsgidiyor.comBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir mail adresimize isim , soy isim , telefon ve kullanıcı adlarını mail atarsalar belirttikleri telefon numaralarına 3 haneli bir numara gönderiyoruz ve o numarayı tekrardan bize mail attıklarında o telefon numarasının onlara ait olduğunu teyit etmiş oluyoruz.

Yurtdışından sitemizi kullanmayı isteyen üyelerimiz var onlarada çözüm yolum aynıdır bana mail yoluyla ulaşırsalar her türlü yardımcı olabilirim

mail / msn : bilgi@smsgidiyor.comBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Kişisel mail : sa@sefaatas.com.trBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Hertürlü sorularınıza cevap bulabiliceğimi düşünüyorum.

bu bolumu sıkça sorulan sorular bölümünden kopyalıyorum sistemin çalışma mantığını anlamanız için.

smslerin nerden gonderildiğine gelince. ilk zamanlar yurt dışı hattı kullanıyordum afrikadan getirttiğim daha sonrada turkcellin 5000 lik sms kampanyasına bagli bir hat bana daha makul gelmeye basladı. şimdilik turkcell 2 hat aylık 10000 sms yapıyor buda sitenin sms ıhtıyacını karsılıyor. zaten hatları takılıyorsun program otomatık olarak işini yapıyor