Site adresi (
"www.smsgidiyor.com.)
Site için istenen fiyat
(Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): tekliflere açığım
Sitenin aylık getirisi: 50/70 $
Sitenin açılış tarihi: 1 mayis 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: bedava sms gönderme ve sosyal ağ
Günlük hit sayısı, kaynak link:
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/prionace
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yok
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
kısaca açıklama yapmak istediğim bir kaç bölüm olacak. sistem tamamen yasal olarak sunucu üzerinden kendi yazdığımız bir program tarafından smsleri gönderme yapıyor tamamen yasal olarak. ip adresleri ve smsler yasal bir şekilde saklanıyor. sistem yapı olarak joomlada çalışıyor fakat tüm sitelerde kullanılabilinebilinir. Mantık olarak db ye mesajlar ve ve gonderilmesi istenilen numara olarak düşüyor. sunucu üzerindenki program db den veriyi çekip gönderme yapıyor. bu proje tamamen kişisel olarak yapılmış olup askere gitmeyi planladığımdan dolayı satmayı düşünüyorum. program + site + yazılımı yuklenmiş telefon .
sistemin mesaj gonderme şeklini test etmek isteyen arkadaşlar bana pm atsınlar. demo hesaplar verebilirim denemeleri için. bunun yaninda sistemi kullanan zaten mevcut üyelerimiz var. ve her sms nin arkasında sitemizin reklami yapıldığı için

hitler herzaman 2x üye şeklinde geri dönebiliyor. her önüne gelen sms atmasın küfür etmesin kimseyi tehdit etmesin diye üyelik sistemini onaylı hale getirdim . böylece kendini bilen düzgün kişiler sistemi kullanabiliyor. sorulara açığım.
S.ataş | Prionace