REFERANSLAR

Döviz sektörü;
- Döviz
E-Ticaret Kelimeleri
-E-ticaret
-ETicaret
Oyun sektörü;
- Kral oyun
- Kral oyunlar
- Oyunlar
Kozmetik sektörü kelimeleri;
- Pen.. Büyütücü
- Büyütücü
İlan ile ilgili kelimeler;
- Sabah gazetesi ilan
- Hürriyet ilan
- Posta gazetesine ilan
Program ile ilgili kelimeler;
- Oto Satış ve Oto Servis Programı
- Site ve apartman yönetim programı
- Mağazacılık programı
- Tekstil üretim ve otomasyon programı
- Market programı
- Perakende programı
- Mobil sıcak soğuk satış barkod programı
- Üretim takip programı ve üretim planlama
Kombi sektörü
- Baymak
- Eca servis
- Kombi
Otomobil sektörü
- Oto kiralama
- Araba kiralama
- Araç kiralama
İnşaat sektörü
- Galvaniz kaplama
- Sıcak daldırma galvaniz
- Daldırma galvaniz
Tatil sektörü
- Tatil
- Mavi tur
- Mavi yolculuk
Çeviri kelimeleri
Cümle çeviri
Türkçe İngilizce çeviri
İngilizce Türkçe çeviri
Kurs kelimeleri
-Bilgisayar Kursu
-Webtasarım Kursu
-Grafikerlik Kursu
-Autocad Kursu
-İngilizce Kursu
-3DS Max Kursu
Casus Yazılım Kelimeleri
-Casus Telefon
-Ses Kayıt Cihazı
-Gizli Kamera

MÜŞTERİ YORUMLARI

Alıntı
  1. Uğur diyor ki:
    14 Nisan 2010, 14:46
    Özay gerçekten Seo da profesyonel çalışıyor. Şimdiye kadar bir çok kişi ile çalıştım ancak Özay en iyisi olduğunu gördüm.
Alıntı
Metin diyor ki: 21 Nisan 2010, 23:46
İşini disiplinli ve sistemli yaparak takdirimi kazanmış bir arkadaşımız.Uzun yıllar bir çok çalışma yapabileceğimize inanıyorum.Başarılarının devamını diliyorum Özay.
Alıntı
selçuk diyor ki: 23 Nisan 2010, 00:39
özay bey ile internet te tanıştım. seo ve backlink alma konusunda son derece deneyimli bir arkadaş. söylediklerinin arkasında duruyor ve sorulara ve sorunlara hızı bir şeklide cevap veriyor. başarılarının devamını dilerim.
Alıntı
Ahmet diyor ki: 24 Mayıs 2010, 17:27
Özay beyi r10 sitesinden tanıdım. web tasarım ve seo backlink çalışmalarında sitemi sıfırdan ilk sıralara taşıdı. işi iyi yapan sabırlı ve bir o kadarda güler yüzlü başarılarınızın devamını diliyorum.
Alıntı
ahmet yıldız diyor ki: 26 Mayıs 2010, 14:17
arama kelimelerinde gözükmeyen bir siteyi ilk sayfada mı görmek istiyorsunuz ozaydemir.biz ile irtibata geçin 2-3 haftalık bir çalışma ile sitenizi görmek istediğiniz yerde bulacaksınız.
Alıntı
İşinin ehli ve acayip programlı hareket eden birisi =) Bazı çalışmalarımız oldu, yakından tanıdığım için biliyorum... Bir ticaret firmasına 1 ayda getireceğim dediği yere 10küsür gün önce getirdiğini biliyorum ama adresi paylaşmayalım buradan...

Çalışacak kurumsal firmalara şimdiden doğru adrestesiniz demek isterim
Alıntı
kişisel siteler ile çalışmadığı icin malesef iş veremedik lakin referansları ve yaptıklarını inceledikten sonra insanın ağzı sulanmıyor değil gercekten başarılı kendisi ile çalışacak olanların sadece pozitif yönlerini göreceğinden eminim ..

herşeyden önce prensipli olması gercekten güzel birşey umarım kişisel sayfalar icinde bir takım calışmalar yaparsın
Alıntı
Özay ile 1 ay kadar oldu çalışmaya başlayalı.. bu süre zarfında kısa sürede kaliteli işlere imza attıgını gördüm. başarılarının devamını diliyorum..
Alıntı
İşinin hakkını tamamiyle veren bir abimdir kendisi. İşi verdikten sonra gözünüz arkada kalmasın.

Hayırlı işler özay abi.
Alıntı
Özay çalışma prensibi olarak R10 üzerinde iş yapabileceğiniz ender kişilerden biridir. Kendisiyle bazı alanlarda ortak iş yapmaktayız. Ciddiyet ve iş bilinci olarak gerçekten üst düzey hizmet veriyor. Kendisiyle iş yapacak arkadaşların memnun kalacağının garantisini şimdiden verebilirim.
Alıntı
Kendisiyle daha önceki web tasarım projelerinde çalıştım. Güvenilir bir müşterimdir..
Kendilerine Teşekkür ediyorum.
Alıntı
Kendisine tanıtım yazısı sattım. seo konusunda uzman bir kişi, pr7 siteye tanıtım yazısı veren kaç kişi var?
Alıntı
Arkadaşla işe yaklaşık 1 aydır başladık ve 17. sıradaki kelime son 1 haftadır 2. sıra ile 3. sırada dalgalanmaya girdi daha yolun ceyreğinde bukadar büyük bi gelişme karşısında hayret kaldım doğrusu. işini profesyonelce yapan bir arkadaş. hedef kelimede 1. olduğunda size tekrar burdan paylaşcam. iyi sahurlar herkese