SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VPS yada dedicated kullan demiyor sana. Gecen gunde duzelttim dedin fakat sunucuyu yavaslatmaya devam etti, bu sefer ne gibi bir degisiklik yapicaksin bu konu hakkinda diyor ve seni uyariyor, 3. kez kapanirsa artik actiramazsin ve direk VPS yada dedicated server a gecmek zorunda kalirsin diyor. Yani bir nevi onceden uyari. Ayrica hangi dosyanin sorun cikardigi ve sorun cikaran dosyalarin sunucu loadlari sana gelen e-mailda yaziyor. Kimseyi VPS e gecsin diye bir bahaneyle atmiyoruz. Zaten VPS e gecin dediklerimizin %90 i VPS e gecmek yerine baska hosting sitketine geciyor. Yani sizlerin teorisine gore Hostgator goz gore gore butun musterilerini atiyor ve daha az para yapiyor kasitli olarak oylemi?

VPS daha pahali diye biz daha cok para yapiyoruz anlaminada gelmiyor. VPS in pahali olmasinin nedeni sunucularin 3-4 kat daha pahali olmasi ve cok daha fazla adminlerin zamanindan harcamasi. Yani sonuc olarak insanlari kasitli olarak atip kari 2 ye 3 katlama gibi bir olay soz konusu degil. Olay gelen ticketlardada aciklandigi gibi scriptlerin sunucuyu yavaslatmasi. Ha eger benim scriptim yavaslatmaz Linux un verdigi veriler yanlis diyorsan o zaman zaten konu orda kapanir
Geçen gün yapmam istenen bazı işlemleri yaptım düzelttim sizin sunucudaki hata süzelmediyse oda sizin sorununuz osmanlı fermanı gibi gönderilen mailde envayi çeşit alakasız sorgu işlemi yazılmış resimlermi sorgu yapmış ben cpnelden sürekli takip ettim işlemci ram 0.02 düzeylerindeydi en yoğun zamanlarda bile %5 i ancak görüyordu hotgatorda server load 10 ile 15 arası iken şu anki godaddy sunucularında 0.2 ile 4 arasında. İnşallah sizin dediğiniz gibi cpu kullanımı yapmamıştır zaten siteden bi gelirimiz yok biz gariban forum webmasterleri vps almaya gücü yok reklamlar desen oda kar etmiyor inşallah yeni hostta bir zaman daha idare ediliriz. Yardım çabaların ve anlayışın için çok teşekkür ediyorum hostgator yinede iyi idare etti ekmeğini yedik verdiğin paraya bak kullandığın hosta bak dedik hostgator kullandığım için çok mutluyum ayrılırken üzüldüm şirin timsah yavrusunu özleyeceğim