Rema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet alındı..Desteği için hazret ve günay beye teşekkürler..

demo : www.sanalay.net
hackturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alıcı gözle bakmıştım..Fakat, üyelik sistemi neden çalışmıyor? verdiği hata:
SMTP Error: Could not authenticate. SMTP Error: Could not authenticate.
forum ve birkaç bölümü bu yüzden kapalı.göremiyoruz..
http://uye.gocmenim.com/giris.php buradaki Şifremi Unuttum linki yani sifre.php neden çalışmıyor?
yine aynen üstte loginin yanında duran Şifremi unuttum da çalışmıyor?
çilem haber vari bir goruntusu var..firefoxta inputlar ve birkaç yer durmadan oynuyor? yorum ekledikten sonra..orada resim ekle vs gibi link ama için boş linkler çıkıyor, onlar nedir?
ve scriptin bunca sorunları varken ilk msjda neden bahsedilmiyor?
ve konuda bir müşteriye yaptıgınız http://www.megahaber.net/ sizin demoda verdiğiniz siteye hiç benziyormu ? kafamda çelişkiler oluştu..
aktif bir üyelik rica etsem? ve sattıgınız veya yaptıgınız, demodaki goruntuye benzer bir başka site varmı?varsa adresini rica etsem? megahaber.net harici..

üyelik sistemimiz ve sistemizmize ait olan her parca sorunsuzca calışmaktadır bahsettiğiniz gibi bir bir sürü problem söz konusu değildir.

üyelik sistemindeki mail sistemi php mailler ile calışmaktadır ve google hesabımız üzerinden mail atmaktadır. hack girişimi ardından tüm şifreler değiştirilmiştir.

ve dün gece başımıza gelen hacklenme olayından sonra umarım sadece tesadüfsünüzdür.

kısaca özetlemek gerekirse :

ve ardından tüm şifrelerimizin değişimi gercekleştirilmiştir.

dotster.com'a dün gece kimlik bilgilerimizi ve sahibi olduğumuz domainlerin bilgilerini faks ile gönderdik yaklaşık 1 saatlik amerika ile telefon trafiğinde bulunduk o hesaba giriş yapan arkadaş ile legal yollardan hakkımızı arayacağız.

önemli olan rakam değil bugün bize gelip ihtiyacı olan herkeze elimizden geldiği kadar yardımcı olduk .

r10 ortamındaki hickimseye güvencimiz artık yoktur.

konuyu actığımız günden itibaren öncelikle google hesabımız banlandı ..

ve hack girişimlerinde bulunuluyor

ve umarım siz sadece tesadüfsünüzdür.

iyi calışmalar

Hazret Öztürk
Over the misbourne road.
Uxbridge Middlesex
Ub9 5DR
London
United Kingdom

Day time phone Number : 0044 776 08 70 107