Hayırlı Satışlar!
Dell Piyasayı kavuracak gibi
İnşallah bakalım beklemedeyiz. Haraket var gibi.
Dell'in maşallahı var. Laptopda kalite makinelerde kalite

Bu arada hayırlı satışlar İlker
Teşekkürler.
bu konuyu düzeltmenizi rica ediyorum
1- Radore adına mı satış yapıyorsunuz?
2- Kaliteyi belirleyen radore mi yoksa sizin verdiğiniz ilgi/destek mi olacak?
3- Müşteri sorun yaşadığında dolayısıyla suçu radoreye mi atacak?
4- Resmi bayilik durumunuz var mı, yoksa olan bir bayiden mi tedarik ediyorsunuz?
hevesinizi kırmayı kesinlikle istemiyorum. ama sitenizin iletişim sayfasında yer almadığı üzere, maliyeye kayıtlı firma değilseniz, resmi bayi de değilseniz, konu başlığı ve içeriğinde Radore'yi ön plana koymanıza içim razı gelmiyor.
bana mı ne? bilmem...
Merhaba Engin abi ,
Radoreden tabiiki mailleşmelerimiz sonucunda böyle bir konu açtık ,Radorenin Sunucuları olduğu için (Dell Makinaları) ve hat kalitesi gerçekten iyi olduğu için nasıl Netinternet yazılıp konu açılmakta bende onun gibi Radore konumlu diye açmak istemiştim kelime yanlışları için çok özür dilerim .Müşterilerim sorun yaşarsa ki bizden kaynaklı ise suç %100 bizimdir. Fakat olası Hat downları ,Elektrik kesintisi gibi aksaklıklar radore konumlandırmaları olduğu için datacenter kaynaklı olacaktır. Resmiliğimiz hakkında konular radore ile devam ediyor satışlara göre olumlu-olumsuz dönüş yapılacak datacenter tarafından , Maliyeye kayıtlıyız hatta Forumda Fatura gönderdiğim müşteriler mevcutur, Sadece sitemiz güncel olmadığından dolayı koymadık yeni tasarımımızla beraber bilgilerimizi yayınlayacağız. Tema olunca ve ofisi iyice onarınca 1 Tane Tekirdağ bileti yollayacağım

Ziyarete beklerim ..
Bunun yanı sıra iletişim telefonunuz eksik numaradan oluşmakta.
Eklendi.