Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok arkadaşın bu konuda gerçek yüzü ortaya çıkmıştır..Utanmaları yokki 3 ayın şurda lafını ediyor..Arkana dön bak git dedene sor bakayım kaç sene askerlik yapmış ? Eskiden askerlik 24 ay iken bir giden bir daha ne zaman dönüyormuş genede gelmiş büyütmüş babanı o yaşa getirmiş ? Hemde onca sene askerlik yapmasına karşın ?

Sen rahat rahat okuyorsan yiyip içip geziyorsan benim abim senin abin diğerinin abisi gibi cephede sınırın en ücra köşelerinde canları pahasına nöbet tutan can yoldaşlarımız sayesindedir..Sen kalkmış burda okusan 6 ay yapıcan 3 ay daha fazla yapıcaksın diye biryerlerinizi yırtmadığınız kaldı ?

Hani şehit konularındaki haykırışlarınız ? Hani hemen bıraksalar cepheye koşardınız ? Hani kanının son damlasına kadar vatanına feda olsun diyordun ?

Yemin ediyorum çoğunun hayatı yalan dolan sen okurken birilerinin sayesindede rahat rahat okudun şimdi görev sırası sende git sınırda nöbetini tutki diğer okuyucak Türk kardeşlerin sayende rahat okusun sen kaçar o kaçarsa bu kaçarsa bu ülkeyi kim savunucak bu ülkede toprak bütünlüğünü kim sağlıyacak ?

Çoğumuz diyor şehit konularında veyahut meydanlarda '' Şehitler ölmez Vatan bölünmez '' diye ama aramızda böyle karaktersizler oldukça bizler daha çok şehit veririz..
konuyu nasıl buraya bağladınız hocam anlamışdeğilim. benim babam polsti ve bitliste özel harekatta 5 yıl çalıştı bi giderdi eve 2 hafta sonra saç sakal karışmş bazı yerleri yaralı gelirdi sizden iyi biliriim teroru merak etmeyin. ama ben 12 ay askere gidince devlet 12 aylık maaşımı baktığım insanlara verecek mi? askerden gelince işten kovulmuş olunca bana iş sağlıcakmı? bunları yapcaksa 48 ay da yapayım askerliği hiç sorun değil.

sözlerinize de dikkat edin kimsenin karakterini ölçmek size kalmış bi olay değil.o sınırda nöbet tutan askerin çelik yeleğinide fabrikalardaki okuyan elemanlar yapıyor sosyal iş bölümüdür bu sosyolojiye giriş-1