Müşterilerim "sömürülme" konusunda epeyce canı yanmış insanlar, kene değilim ben.. (: Kimse merak etmesin..
Ayrıca şunu merak ediyorum, kendi konumda kendime ait reklam neden milleti bu kadar rahatsız etti ? Benim işim bu arkadaşlar, ben Kurumsal Seo Danışmanıyım ve yaptığım işi ayan beyan yazdım, neden bu kadar rahatsızsınız ki ? Kedi - Ciğer - Mundar misali neden bu kadar sündürdünüz ben onu anlamadım. (:
Kimene yahu benim yazdığım metinden, ben işimi yapıyor muyum yapıyorum, paylaşımımı yapıyor muyum ? Yapıyorum. Burada Page Rank nedir bilmeyen yüzlerce insan olduğunu biliyor muyum ? Evet biliyorum. E daha fazlası kimi ilgilendirir ? Kim yani, bi' yargılama mercii ya da reklam denetleme mercii filan mı kuruldu da ben bilmiyorum ?
Benim kendi reklamımı yapmam ve bunu paylaşım içerisinde çok fazla uzatmadan 2 satır ile geçiştirmem neden bu kadar rahatsız etti ? Sadece şu soruya yanıt ; neden ?
Kimi ilgilendiriyor ? E sende aç sende yap, banane beni ilgilendirmez ki. Benim içimde fesatlık, fitne ficir ya da art niyet yok ki, banane senin yaptığından. (:
Muhtemelen kaybettiğim nokta şu ; ben insanları biraz fazla önemsiyorum.
Neyse, bundan sonraki konularda da kendi
reklamımı yapacağım. Hatta para ödeyip daha fazlasını yaptıracağım. (: Yine rahatsız olunuz, hoşuma gidiyor.
Hatta bu zamana kadar yapmadığım bi' hata, o kadar "seocu" türedi onları ezip geçmediğim de hata, açtıkları konularda bi' şey bilmediklerini ifşa etmemem de hata, nakliyatçıların %70'inin gelip "şu şu vatandaştan hizmet aldık lakin anamızı ağlattı" demelerine rağmen "ya aslında iyi çocuktur, bi' aksilik olmuştur" dememde hata.. (: Yok arkadaş, art niyet yok içimde.. Kimseye karşı yok, 1 - 2 değil, hiçkimseye karşı yok.
Bundan sonra reklam kuşağımız aralıksız devam edecek, bilgilerinize.