hangi kameraya el sallıyoruz. şaka mısın arkadaşım sen.? konuda belirttin mi multi topiktir , her platformda satılabilir, istediğim teklif gelmezse yandaş medya devreye sokulur diye? şimdi istediğin fiyat gelmeyince asenadan daha güzel kıvırıyorsun. hadi güzelim sen git kumda çelik çomak oyna, bu işler senin harcın değil. bi de adama hakaret ediyor adi ******** *********** diye sana derdim ama rtük kapatır bizi.
beyninde bi problemmi var arkadaşım ? psikolog'a görün derdim ama psikoloji bile senin sorununu çözecek kadar ilerlemediği için bunu demiyorum. iyinetten bi arkadaşla msn de konuştuk anlaştık burda satışa sundum diye başka yerde satamazmıyım ? hem bu konu ikimizin arasında , üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokma !
sen önce yazıyı adam gibi düzgünce oku *********** diye kendisi bana msj atmış haddini bil ben kimi dolandırdım bugüne kadar bu forumda ???