kurthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar yazınızı okudumda bir konuda mutabık kalamadık sanırım r1 piyasası v.s demisiniz yeni datacenter açan birisi yada datacenter sahiplerinin zaten forumlar üzerindne satış yapmalarını oldum olası anlayamamıs gitmisimdir tamam zamanında dc açmadan önce forumlar üzerinden satış yapıp belirli bir potansiyel sahibi olunabilir olnuyorda ama kalkıpta datacenter açan bir kişininde kalkıp forumlarda satış yapmaya çalısmasına anlam veremiyorum senki dc açabilmissen zaten isim yapmısındır müşteri kapasiten artmıstır ki zaten müşteri her halukarda buluyor seni googleye yazdıgında v.s bence gene diyorum dc sahiplerinin forumlarda satış yapması bana göre benim fikrim tabi bu baskaları bu fikrime katılır katılmaz yanlıs diyorum.
R10 da sorulan bir soru olduğu için burası apayrı bir piyasa olmuş durumda artık. Umarım sizde bunun farkındasınızdır. Buradan bir beklentileri olmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım iyisinide kötüsünüde yazdım. Yani daha farklı bir şekilde söyliyeyim internet cafe açmaya benzemiyor zamanında açıp kapatanları çok gördük.