ya saçma saçma konuşmalara bak arkadaş hepiniz birlik olmuşsunuz yok 11,5 dolar çok pahalı bilmem ne.

her yerde kupon var bangır bangır.kuponla alsana.godaddyden kuponsuz domainmi alınır.

ben kupon kullanarak 7,5$ civarı satın alıyorum domainleri godaddyden .com.net.org vs.

bana 11,5 liraya mal oluyor.godaddyde açık var diyen arkadaş hakkında birşey diyemem ben yıllardır godaddy kullanıyorum bir kez sorun yaşamadım.

asıl ben size söyleyim bir türk firmasından domain aldım domainlerime hackerlar domain firmasının açığı sebebi ile erişebiliyorlardı ve nslerini değiştirip hack sayfalarına yönlendiriyorlardı.

godaddy pahalı felan değil hem en ekonomik domain alınabilecek yer hemde dünyaca kaliteli kanıtlanmış on numara bir firma.

yanlışlıkla bir info domaini 5 yıl regledim.hemen aradım yanlış ödeme yaptım diye.adamlar 50 dolar parayı anında iade ettiler.hangi türk firması yapar bunu söyleyin ?

bizim türk firmaları bu durumda ne yapar söyleyim.

"Efendim zart zurt, domain reglendi ödemesi yapıldı malesef domainlerde geri iade yapamıyoruz"

kaliteyse kalite bu arkadaşım.herkese godaddyden şaşmaması için şiddetle uyarıyorum asla türk domain firmaları ile çalışmayın.Ki ben hep domainde türk firmaları ile çalışmış biriydim, isim tescil,butur felan.Godaddy'nin yanından geçemezler kalite konusunda.