kendi bulduğun yöntem organik hit programı olmasın
Öncelikle öğrenmek istediğim olay şu aslında, bu hit programı, istediğim anahtar kelime ile tıklatma olayını nasıl yapıyor, belli bir algoritma ile indexler içersinde senin site ismini aratıp onamı tıklatıyor ?
Benim yöntemim ise googlenın cryptlenmiş get ile gönderdiği veri ile alakalı, yani ben bu işlemi GET sistemi ile, googleın crypt ettiği algortima ile gerçekleştiriyorum. Tıklama olayı tamamen farklı pc lerden türkiyenin hatta dünyanın farklı bölgelerinden oluyor, bunu ise IFRAME ile sağlıyorum, sonuç itibari ile benim belirttiğim anahtar kelime ile benim siteme gelinmiş oluyor ve altdaki mesajımdada belirttiğim üzere analytics vrilerinde google organic olarak belirtilen tıklamalar gözüküyor, günlük 1k ya kadar biber hapı ile alakalı hit alıyorum, hepside google üzerinde aratıp gelmiş gibi gözüküyor.
diğer arkadaşın söylediği ile alakalı olarak;
eminimki google bunu farketmiyor, frame gönderdiğim site google dizinine kayıtlı bir site değil, referans olarak beni alamıyor, zaten iframe normal iframe değil tamamen GET ile çalışan farklı bir sistem