Alıntı
Alıp almamakta kararsız kaldım. Oynayan gözüyle biraz daha detaylardan bahsedebilirmisiniz.
Eğer yaygınlaşırsa benim kanaatimce counter gibi olabilecek bir oyun. At üstünde ok kılıç tam anlamıyla tarihi bir kahraman gibisin. Haydutlar oluyor seni yağmalayan onların barınaklarını basıyorsun. Köylüleri onların elindne kurtarıyorsun.
Leydiler ile flört ediyorsun. Eğer bir kaleye vs. sahipsen ziyafet veriyorsun kendi krallığına. Ticaret yapıyorsun bir yerden aldığın ipeği başka bir yerde iki katına satabiliyorsun. Arenalar var sonra oralarda hem yeteneklerini geliştiriyor hemde para kazanıyorsun. Turnuvalar oluyor aynı şekilde.
Bir krallığa kılıcını sunup vasal olabiliyorsun. Onların düşmanları seninde düşmanın oluyor. Savaş ilan edebiliyorsun. Düşman krallıktaki lordları ayartıp kendi safına çekebiliyorsun.
Başka...
Kale ve şehir kuşatmaları çok iyi... 200 kişi sen 200 karşıdan hoydaa giriyorsunuz birbirinize. Komutlarla hem savaşıp hem ordunu yönetebiliyorsun. (mesela okçular on adım ileri, piyadeler beni takip edin, süvariler yerini koru vs.)
Benim aklıma gelenler bunlar.