niye ben yazayım ki ben istediğim gibi eleştiririm böyle saçma şey mi var sen yapta okuyalım falan. sen de eleştir arkadaşı daha iyisini yapacaktır. doğruya doğru. arkadaşın imla yazım hataları ve cümlede anlam bozukluğu var bunları geliştirirse süper olur.
Arkadaş Haklı.. Her Şiir Yazanı Pohpohlamak Bence Yanlş.
Kişi, Sanat Eserlerinde Hertürlü Eleştiriyi Yapma Hakkına Sahiptir; Helede Edebiyatta..
Şiirlere Gelince; Basit Olmuş. Okuyunca Haz Alacak Bi Yön Bulamadım Açıkcası.. Yazdığın Şiirlerin Devri Geçti Biraz. Bence Birazdaha Kelimelerin Gücünü Kavramanız Gerekmekte.. Helede Kitap Çıkaracaksanız daha çok yol katetmeniz lazım.
Günümüzdeki Şiir Kitaplarında Artık Kelime Oyunu Çok Oynanıyor, Sende Deneyebilirsin Çok Etkisi oluyor..
Umarım Kendini Dahada Geliştirebilirsin..
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygı duyuyorum.
Şimdi olay şu ünlü yazarlar bile kitaplarından %2 ile %10 arası pay alıyor. Benim bildiğim en büyük payı alan yazar Orhan PAMUK oda %20 kar alıyor diye biliyorum.
Ayrıca dostum aşk şiiri yazıyorsun 21. yy'da aşk şiiri pek gitmiyor. 2 yeni hareketiyle aşk şiiri son buldu bana göre o yüzden sponsor işi imkansız bana göre.
Bu üvercinka kadar güzel şiir yazsan bile bu devirde zor ama bu da şiir yani
Hocam ben maddi gelir için kitap çıkarmak istemiyorum. Kendimi deneme ve geliştirmek için kitap çıkarmak istiyorum. Ve ayrıca kendimi Orhan Pamuk'la kıyasladığımı hatırlamıyorum.