Yaptığım bir admin panelinin login panelini bugüne kadar sorunsuz bir biçimde kullanıyordum. O projem bitince uzun süre kullanmadım başka projelere baktım. Bugün yapmam gereken başka bir şey vardı o proje için. O yüzden admin.php yazınca eğer giriş yapmamışsanız login.php'ye gönderiyordu. Sorunsuz bir şekilde headerlar yardımıyla login.php'ye yönlendim. Kullanıcı adı ve şifremi yazınca giriş yapıp yine header yardımıyla admin.php'ye yönleniyordum. Önceden hiçbir sorun yoktu fakat şimdi şöyle hatalar alıyorum:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\makale\inc\baglan.php:1) in C:\xampp\htdocs\makale\login.php on line 104
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\makale\inc\baglan.php:1) in C:\xampp\htdocs\makale\login.php on line 341
Manual olarak admin.php yazınca adres çubuğuma oturumum başlamış oluyor. Bu neden olmuştur? Nasıl birdenbire olmuştur? Nasıl düzeltilebilir? O günden beri kodlarla hiç oynamadım.
Bu arada kodlarım:
101-105 satır:
if($_GET['action'] == 'login')
{
include "inc/baglan.php";
session_start();
ob_start();337-345 satır:
$uyesor=mysql_query("select username,password from uyeler where username='$username' and password='$passypassword'");
if(@mysql_num_rows($uyesor)>0)
{
$_SESSION['username']=$username;
header('Location: admin.php');
}
else
{