Ben senin okuyacağın okulun bölümünün mezunuyum

Ne diyeyim Allah kurtarsın, yanlış anlama çok güzel bir bölümde çok kaliteli hocalardan ders alacaksın. 1 sonrası ne demek istediğimi biraz daha iyi anlayacaksın.

Kıbrıs Türkiye'ye göre gerçekten pahallı bir memleket, 45-50 yaş altı genelde Türkiye Türklerini sevmez, çoğu evde kiralar sterlin üzerinden, ulaşım desen ayrı bir dert büyük şehirde 30 dk.'da halledebileceğin bir işi oranın ulaşım problemleri yüzünden 3 saatte anca halledebiliyorsun. Araba şart anlayacağın. Okulun durağından hafta içi her saat, hafta sonları da 2 saatte bir merkeze servis iniyor. Devlet daireleri erkenden kapanıyor.

Bir de sana tavsiyem 2 kişilik odalarda kal, inan o tek kişilik odalara vereceğin para değmez. Odalarda internet var, mutfak ortak kullanım. İlk sene yurtta kalırsın. 2. sene ise arkadaşlar edinir, Gönyeli civarlarında bir yerde evde kalırsınız.

Gece hayatına, night clublara, discolara filan kendini sakın kaptırma bazı şahıslarda bağımlılık yaratabiliyor.

Bana sorsalar yeniden 2004 senesine gitsen tercih listene Yakın Doğu Üniversite'sini yazar mıydın? Şahsen yazmazdım. Okul güzel, Lefkoşa'nın en güzel yeri okulun kampüsü zaten ama işte Kıbrıs sıcağı, ortamı filan inan çekilecek gibi değil.

Kolay gele, Allah yardımcın olsun