ecank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir problemim vardı:

Scripte site ekle bölümünden forum ekliyorum bir süredir. Demin gene o bölüme girdiğimde Kategori kısmının boş olduğunu gördüm. Kategori yönetimine girdim hemen. Daha önceden siteleri eklediğim kategorim silinmişti.

Hemen panikle phpmyadmin'den database'e baktım. Allahtan mesaj tablosunda siteler duruyordu, 3 id'li kategoriye eklenmiş olarak. Ama kategori kısmı boştu. Script üzerinden yeni bir kategori ekledim. Doğal olarak mysql onu 4 id'li olarak ekledi. phpmyadmin'den kategori id'sini 3 olarak değiştirdim ve her şey düzeldi.

Ama işin garipi kategorim kendiliğinden nasıl silindi anlayabilmiş değilim.
Merhaba Arkadaşım,

İşin garibi diye bir şey yok scriptin arasında site sil, kategori sil, yada başka bişi sil gibisinden bir işlem yok. Kimse farkli birşey düşünmesin. Panik yapacak birşey yok msnlerimiz belli her daim internet başında olamayabiliyoruz.

Şahsen ben;
1 yazılım firmasında webmaster olarak çalışmaktayım. Akşam 19.00 da iş yerinde cikiyorum bi yere takilmassam 20.10 ila 20.30 arasi evde oluyorum. yemek felan derken 21.00 en gec 21.30 da internet başında oluyorum ve en erken 01.00 den oncede yatmiyorum. yani gunde ortalama 14 saatim bilgisayar başında ve programlama yapmakla geçiriyorum. Kız arkadaşım kalp ameliyatı geçirdi onunla ilgilenmek zorundayim. Annem, kız kardeşim ve babam vee almanya, istanbuldan gelen misafirlerim war onlarla ilgilenmek zorundayim. Herkez diyor bytrislasis yokken ilgilenmediler bytrislasis olsaydi da değişen birsey olmayacaktı. Bu hafta sonu interneti birakin bilgisayarin başına dahi oturamadim.

Herkezden bu yüzden özür diler saygılar sunarım

İyi Çalışmalar.