antiarabeskin dediği gibi sidik yarıştırmıyoruz.
kurumsalseodanismani.com/referanslar/
antiarabesk daha yeni bir referanslarına göz attım bizim çalışma yaptığımız bazı sektörlerde sende çalışmışsın ancak biz o kelimelerde çok iyi yerlerdeyiz Eğer referans vermek istersen senden özellikle 2 kelime için çalıştığın siteyi öğrenmek istiyorum (referansın hiç bir şekilde kimseye verilmeyecektir)Ref vermiyorum dersende seni saygı ile karşılarım.

Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki mesajı sanırım bana yazdınız çünkü bu kategoride 18 yaşında tek kişi benim.

1) Seo sitemiz mevcut ve çokta iyi biliyorsunuz. Hani ulaşamadığınız yerlere ulaşan.
2) Makale yazmakla uzman olunuyorsa ben size kitap yazayım?
3) Bizim müşterilerimiz zaten ya firmalardan yada internet sitemize yapılan girişlerden geliyor. Forumdan iş yapıyorum diyen olamaz çünkü kimse bu sektörü önemsemiyor.
4) Konunuzu baltalamadım yada ne zaman referans istedim. Referansınızı belki istemişimdir acaba bu yazdıklarını yapabiliyor mu diyedir.
5) Şirket görüşmelerine bizzat ben gidiyorum ve oldukça fazla iş anlaşması yaptım.

Yaşım 18 ve ben 98 yılından beri internet ve bilgisayar kullanıyorum. Ayrıca "çoçuk" lafınıza sadece gülüyorum çünkü ben o bildiğiniz 18 yaşındaki insanlardan değilim.

Sonuç olarak kusura bakmayın ama rakibim(iz) değilsiniz.
Ulaş sakin kardeşim