Aşağıdaki mesajı sanırım bana yazdınız çünkü bu kategoride 18 yaşında tek kişi benim.
burda profesyonel iş yapıyorum diyen kaç kişinin seo ile ilgili özgün bir projesi, onuda geçelim seo sitesi var?!
Kaç kişi makale yazacak düzeyde bu işi biliyor, adam 1 senede seo danışmanı olup çıkıyor, kaç kere sitesini filtreye soktu çıkardı, kaç kere sandboxa düştü!
İşi bilen burdaki konulara giripte her konuya mesaj yazmıyor, kusura bakmayın, işini iyi yapan adamı müşteri gelip buluyor, geri kalan kısmıda burda "chat" "oyun" sitelerinin tekliflerine geri dönüş yapıyor..
Daha düne kadar benim konularımı baltalayıp referans isteyen adamlar bugün bakıyorum seo danışmanı olmuş...
18 yaşındaki adam 1 sene forumda takılıp seo danışmanıyım, hemde profesyonelim diye ortaya çıkmakta, ya çok zeki yada insanları gerizekalı zannediyor, bu "çocuk" bir şirketle görüşse bunu kaale bile almazlar, ancak burada kişisel siteleri test tahtasına çevirebilir...
1) Seo sitemiz mevcut ve çokta iyi biliyorsunuz. Hani ulaşamadığınız yerlere ulaşan.
2) Makale yazmakla uzman olunuyorsa ben size kitap yazayım?
3) Bizim müşterilerimiz zaten ya firmalardan yada internet sitemize yapılan girişlerden geliyor. Forumdan iş yapıyorum diyen olamaz çünkü kimse bu sektörü önemsemiyor.
4) Konunuzu baltalamadım yada ne zaman referans istedim. Referansınızı belki istemişimdir acaba bu yazdıklarını yapabiliyor mu diyedir.
5) Şirket görüşmelerine bizzat ben gidiyorum ve oldukça fazla iş anlaşması yaptım.
Yaşım 18 ve ben 98 yılından beri internet ve bilgisayar kullanıyorum. Ayrıca "çoçuk" lafınıza sadece gülüyorum çünkü ben o bildiğiniz 18 yaşındaki insanlardan değilim.
Sonuç olarak kusura bakmayın ama rakibim(iz) değilsiniz.